Nyord.com Runas Butik

runas - Galleri Nyord
Nordgade 6, Nyord
Værksted - Forretning - Galleri


runas åbnede i marts 2013 på Nordgade 6, Nyord. De to foregående år havde runas haft forretning og værksted i et mindre havehus tæt på Nyord Havn.

Huset på Nordgade danner en fin ramme om glaskunstneren Runa Stolt Hellesøes værksted og forretning. I huset er der tillige et galleri med skiftende kunstudstillinger. 
I 2013 var der 7 forskellige udstillinger, og højdepunktet var da regentparret besøgte galleriet den 6. september for at se udstillingen "Smukke Nyord".
Information om udstillinger, såvel dem der har været som kommende, kan findes under menuen "Billedkunst"

Forretningen har udover Runa Stolt Hellesøes glassmykker et stort udvalg af fx. glas fra Dansk Glaskunst, tøj fra E-Beth, fairtradekurve fra Ghana, keramik fra Birkerød Pottemageri, mobiler fra Fensted Mobiles og postkort og plakater. Varesortimentet udvides og fornyes løbende.

De aktuelle åbningstider findes på hjemmesiden. Grupper med fx glas- eller kunstinteresse kan også lave særaftaler om aftenåbning eller lignende. Demonstration af glasfremstilling eller oplæg om udstillinger aftales fra gang til gang. Kontaktinfo er nederst på siden.  
Nyord.com

v/ Runa Stolt Hellesøe og Michael Stolt / Hans Henriks Stræde 6, Nyord / DK-4780 Stege
Kontakt: 4078 5667 eller 2422 4748 / michael@nyord.com eller mail@runas.dk
©  materialet på siden er underlagt copyright