Nyord.com Runas Butik

Jens Bohr

Lørdag den 31. maj (fernisering) til fredag den 27. juni.

Jens Bohrs - optakt til udstilling i Galleri Nyord:

"Jeg har arbejdet som billedkunstner siden 1983 hvor jeg startede på Det Jyske Kunstakademi i Århus. Mit arbejdsområde er hovedsagelig træsnit, med sidespring til f.eks. keramik. Og i de senere år litografi.
Jeg arbejder udfra iagttagelser af den dagligdag der omgiver mig. Min dagligdag er så temmelig skiftende, ofte på farten, i bil på cykel og sejlende. Jeg arbejder dels på Fyn hvor jeg er bosat, ved indsejlingen til Odense fjord og har mit værksted. Mange gange arbejder jeg på andre grafiske værksteder – i Odense – i København – i Nordjylland m.m.

Til udstillingen her medbringer jeg træsnit – de fleste kredsende om sejladser – både – fugle – kystlinier. En del mindre arbejder hovedsagelig unikatryk samt et par lidt større trykt på ældre søkort.
Jeg har i en længere årrække sejlet med Johannes Larsen Museets bæltbåd Rylen, der i sin tid blev brugt af Achton Friis og Johannes Larsen da de udforskede og beskrev de danske øer i 1920 erne.
I den forbindelse har jeg medvirket i Jørgen Flindts tv-produktioner ”Gensyn med De Danskes Øer”.
Desuden har jeg sejlet med snesevis af danske billedkunstnere , for at give dem mulighed for at opleve de danske farvande og kyster; hvilket har medført en del udstillinger med Rylen som omdrejningspunkt.

Det er med stor fornøjelse jeg udstiller på Nyord, som jeg har besøgt flere gange med Rylen, det er ligesom billederne hér kommer hjem."  

 

Hjemmeside: www.jensbohr.dk ...

Nyord.com

v/ Runa Stolt Hellesøe og Michael Stolt / Hans Henriks Stræde 6, Nyord / DK-4780 Stege
Kontakt: 4078 5667 eller 2422 4748 / michael@nyord.com eller mail@runas.dk
©  materialet på siden er underlagt copyright